Liljer i sølvvasePRÆSENTATION

Blomsterværket Pindstrup ligger i den enestående M.P. Bruunsgade i århus. Gaden er kendt for sine mange specialforretninger, der er kendetegnet ved kvalitet og stemning. Det er nok heller ikke tilfældigt, at M.P. Bruunsgade kaldes for 'mini Paris'. Gaden er en sand perlerække af spændende butikker, der nu også har fået en ny og eksklusiv blomsterbutik føjet til sit sortiment.


Karsten Pindstrup

Så længe jeg kan huske, har jeg været fascineret af naturen, og jeg føler mig privilegeret over at have fået naturen som inspiration og del af mit daglige arbejde. At være opvokset midt i Rold Skov har uden tvivl været et godt springbræt til min blomstrende verden.

Karsten PindstrupJeg er udlært fra Sct. Clemens Idé Butik, århus, hvor jeg siden arbejdede en årrække inden jeg drog til København. Her arbejdede jeg hos kongelig blomsterhandler Erik Buch. Begge arbejdspladser har budt på mange spændende opgaver og udfordringer. Bl.a. havde jeg fornøjelsen af at være en del af teamet, der stod bag de mange blomsterudsmykninger i forbindelse med kronprinsparrets bryllup i 2004 i Københavns Domkirke, Det Kongelige Teater, Københavns Rådhus og Fredensborg Store Kro. Desuden har jeg deltaget i udsmykningen til Det Internationale Melodi Grand Prixs 50 års jubilæum, Congratulations, (2005) samt arbejdet med landart opgaver i Schweiz.

DekorationGennem årene har jeg deltaget i en lang række konkurrencer, der har givet mulighed for at være med i toppen af dansk og internationalt binderi. Fra 2004 - 2006 var jeg således Danmarksmester i moderne blomsterkunst, og i 2007 har jeg været assistent for den danske deltager ved europamesterskabet i moderne blomsterkunst i Slovenien. Herudover har jeg været århusmester (2000), Københavnsmester (2004), vinder af Tivoli Cup (2005), Garden Living Flower Cup, Frederiksborg Slot (2005), 6 juli Cup i Fredericia (2006 og 2007) og Nordisk Mester i Buket (2006).


SOMMERÅBNINGSTIDER
Mandag-fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-14.00
Søndag lukket